Toiminta

Marjalan asukasyhdistys edistää toiminnallaan yhteisöllisyyttä ja esteettömyyttä sekä asuin- ja ympäristöviihtyvyyttä Marjalan kaupunginosassa. Asukasyhdistys toimii yhteistyössä Joensuun kaupungin, oman alueen koulun, päiväkodin ja muiden sidosryhmien kanssa.

Hallinto

Marjalan asukasyhdistys ry:n hallituksena toimivan toimikunnan valitsee yhdistyksen vuosikokous vuodeksi  kerrallaan. Hallitukseen kuuluu vuosikokouksessa valittava puheenjohtaja sekä neljästä neljääntoista jäsentä. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan, sihteerin ja taloudenhoitajan. Hallitus kokoontuu vuosittain 10-15 kertaa.

Hallitus 2022

Arina Kyläkorpi
Tiina Mertanen
varapuheenjohtaja
Irina Uski
sihteeri
Heikki Huovelin

Virpi Krohns

Taisto Peuhkurinen

Jaana Puranen

Talous

Marjalan asukasyhdistys saa varoja toimintaansa mm. Joensuun kaupungilta iltapäiväkerho-, kohde- ja toimintaryhmäavustuksina, kerhojen osallistumismaksuista sekä tapahtumien pääsylippu-, arpajais- ja buffettituloista.