Toiminta

Marjalan asukasyhdistys edistää toiminnallaan yhteisöllisyyttä ja esteettömyyttä sekä asuin- ja ympäristöviihtyvyyttä Marjalan kaupunginosassa. Asukasyhdistys toimii yhteistyössä Joensuun kaupungin, oman alueen koulun, päiväkodin ja muiden sidosryhmien kanssa.

Hallinto

Marjalan asukasyhdistys ry:n hallituksena toimivan toimikunnan valitsee yhdistyksen vuosikokous vuodeksi  kerrallaan. Hallitukseen kuuluu vuosikokouksessa valittava puheenjohtaja sekä neljästä neljääntoista jäsentä. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan, sihteerin ja taloudenhoitajan. Hallitus kokoontuu vuosittain 10-15 kertaa.

Hallitus 2021

Mervi Holopainen
Heikki Huovelin
varapuheenjohtaja
Arina Kyläkorpi
sihteeri
Taina BenDaoud
taloudenhoitaja
Karri Kattelus

Virpi Krohns

Mikael Könönen

Petra Könönen

Tiina Mertanen

Taisto Peuhkurinen

Talous

Marjalan asukasyhdistys saa varoja toimintaansa mm. Joensuun kaupungilta iltapäiväkerho-, kohde- ja toimintaryhmäavustuksina, kerhojen osallistumismaksuista sekä tapahtumien pääsylippu-, arpajais- ja buffettituloista.